GroenLinks Weststellingwerf reikt Groene Lintje 2018 uit

 

          De drie genomineerden zijn bekend

GroenLinks Weststellingwerf reikt in het kader van Wereld Milieu dag op vrijdag 8 juni a.s. voor de zevende keer het Groene Lintje 2018 uit. Dit is een onderscheiding voor mensen of organisaties die zich inzetten voor natuur en milieu. GroenLinks maakt zich sterk voor een groenere gemeente en geeft graag een pluim aan anderen die dat ook belangrijk vinden

 

.

Zo kreeg vorig jaar familie Boels van de Kringloopwinkel Wolvega het Groene Lintje 2017. Voor 2018 maken opnieuw drie genomineerden kans op het Groene Lintje.

Eind april deed GroenLinks een oproep aan inwoners van Weststellingwerf om kandidaten aan te dragen voor het Groene Lintje 2018. De jury, waarin ook de winnaar van vorig jaar, koos uit deze aanmeldingen drie genomineerden die het verdienen om extra in het zonnetje gezet te worden.

De genomineerden zijn: Vereniging Vogelwacht Oldeholtpade en omstreken, waaronder de Jeugdvogelwacht, Natuurreporter /Columnist Philip Zeinstra uit Ter Idzard, die in de krant Stellingwerf schrijft over onze natuur en bedrijf TONN -360 graden duurzaam-, gevestigd in het stationsgebouw in Wolvega.

Alle genomineerden zijn uitgenodigd voor de uitreiking, waarbij één winnaar het Groene Lintje 2018 zal ontvangen.

Belangstellenden zijn van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

 

Tijdstip:                   Vrijdag 8 juni 2017

Locatie:                   Kringloopwinkel Binnenbaan 8c Wolvega

 

Programma:           Ontvangst vanaf 16 uur

 

Onder muzikale begeleiding van BosFolk zal om 16.30 uur de uitreiking van het Groene Lintje 2018 plaatsvinden.

Daarna is er ook nog gelegenheid elkaar te ontmoeten en te luisteren naar de muziek en een rondleiding te krijgen achter de schermen van de kringloopwinkel.